Crea el teu compte a CreoWebs. Pas 1

Comencem! En aquest primer pas necessitem que ens indiquis les dades que utilitzaràs per entrar a l’editor i quin és el nom de domini que s’haurà de teclejar en el navegador per visitar-te.

Indica’ns el nom de la persona usuària i la contrasenya que utilitzaràs per accedir a l’administració de la teva pàgina web. Et recomanem que utilitzis només contrasenyes segures, combinant lletres, números i algun símbol.

Indica’ns una adreça de correu electrònic perquè et puguem avisar quan haguem acabat de crear el teu compte i el teu lloc web.

Escull com vols que es digui la teva pàgina web. Com més breu, millor, perquè serà més fàcil de recordar per a les persones que et vulguin visitar. El nom de la teva pàgina serà la paraula que escriguis seguida d’un dels dominis que et regalem: per ex., tunombre.esmiweb.es.

Si ja tens un compte a dinahosting...

¿Ya usas alguno de los servicios de dinahosting? Entonces puedes hacer login en CreoWebs directamente con el mismo nombre de usuario y contraseña que utilizas para entrar en el Panel de Control.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas